Hostel, Szállás Pécs, Hotel Pecs, Szállás Pécsen Hostel, Szállás Pécs, Hotel Pecs, Szállás Pécsen
Szobafoglalás Hotel Pecs, Szállás Pécsen, Szállás Pécs, Hostel
Hostel, Szállás Pécs, Hotel Pecs, Szállás Pécsen
Útmutató a pécsi Hotel Aranyhajó Fogadóhoz
Hotel Aranyhajó Fogadó Pécs | Szállás Pécsen, Hostel, Szállás Pécs

Lépjen beljebb!

Szállodánk Pécs sétálóutcáján, a Király utca 3. alatt található, pár lépésre a történelmi városközpontot jelentő Széchenyi tértől. A városba ennél beljebb már nem mehetünk. Tőlünk minden fontosabb látnivaló, nevezetesség, vagy intézmény percek alatt gyalogosan is elérhető, így a Szent István tér a Székesegyházzal, a színház, vagy a hangulatos Jókai tér, de autóbusszal könnyen eljuthatunk a város és környéke távolabbi pontjaira is, mint a Mecsek kilátói, vagy turistaútjai. A mindig is családias Aranyhajó több mint 200 éves múltja és neve bennünket, újabb életre keltőit is kötelez.

A szálloda megközelítése:

  • Busszal 1. A Hunyadi úti Alagút megállóig, vagy az Aradi vértanúk úti megállóig, onnan le a Széchenyi téren át a Király utcába (5 perc gyalog). 2. Az Árkád megállóig, onnan fel az Irgalmasok utcáján (szintén kb. 5 perc gyalog). Pécsi helyi buszmenetrend

  • Gépkocsival a térképen piros nyíllal jelzett útvonalon a központba. Rákóczi út -> Felsőmalom u. -> Munkácsy Mihály u. -> Perczel u. -> balra a Városház köz -> szemben az Aranyhajó Fogadó.Hotel megközelítése autóval |  | Hotel Pecs, Szállás Pécs, Szállás Pécsen

A Király utca védett gyalogos övezet, autóval nem lehet behajtani. Szállóvendégeink a nehezebben mozgó személyek, vagy a nagyobb csomagok beszállítása végett engedélyünkkel a Városház közön felhajthatnak. Kérjük, hogy a belvárosba érkezésük előtt még rutinos, visszatérő vendégeink is egyeztessenek a recepcióval a lenti telefonszámok egyikén a fennakadás elkerülése végett.

Parkolási lehetőségek:

  1. 1. A Kossuth téri mélygarázsba a Rákóczi útról a Hal térnél lehet behajtani. Hétfőtől péntekig, 8-21 óráig a garázs ügyeletén lehet kedvezményesen 2000 Ft-ért napijegyet váltani, azzal 24 órán belül ki-be lehet járni szabadon. A más időpontban kiadott jeggyel is legfeljebb 3000 Ft a napi parkolás, de azt mindig ki kell fizetni a kilépéskor, és újat kell váltani visszatéréskor. Kihajtás az Irgalmasok utcáján át.
  2. A környező utcákban (Munkácsy, Perczel, stb.) az automatákkal felszerelt fizető parkolóhelyeken óránként 360 Ft a parkolás, hétköznap 8-18, szombaton 8-12 óráig díjköteles.

Tervezze meg előre, hol és meddig akar várakozni! A mélygarázsban mindig van hely, az utcákon munkaidőben nehéz találni. Kérjük, szándékáról időben tájékoztasson bennünket, hogy segíthessünk.

Ha kocsiját biztonságba helyezte, már nyugodtan élvezheti pécsi korzó zsongását.

Taxi: az Aranyhajótól 50 m-re. A Volán Taxi telefonszáma: 06 72 333-333.

Címünk:
Aranyhajó Fogadó
7621 Pécs, Király u. 3.

Recepció:
információ, szobafoglalás


Tel.: 00-36-72/210-685
Mobil: 00-36-20/249-0680
Fax: 00-36-72/515-822
E-mail: hotel@aranyhajo.hu

 

 

 


 


SzobafoglalásÚtmutatóSzolgáltatásainkÁrainkKépekNyitólap
hotel@aranyhajo.hu Hotel Aranyhajó Fogadó © 2018 by K3Net